Přestože před námi chtějí všichni všechno ukrýt, schovat nebo odvést do oblasti 51, na internetu se můžete bez problémů kochat živými záběry z paluby Mezinárodní kosmické stanice.

ISS se proslavila i mezi lidmi, kteří se jinak o kosmonautiku nezajímají. Třeba takový přelet ISS může vzbudit pozornost, občas stanici zničí některý tým v Hollywoodu a samozřejmě zde jsou konspirátoři se svými Youtube kanály.

Na internetu skutečně naleznete spoustu videí, které zachycují UFO z paluby ISS. V lepším případě se jedná o nepochopení toho, co je a není vidět z paluby vesmírné stanice.

Typickým UFO je třeba Venuše nízko nad zemským obzorem. A když vám v tom nejlepším video vypnou, tak to už je o zábavu postaráno. Co nám tají? Sleduje mě už NSA? Nezaměřili na mě rakety?

Ale teď vážně. Přenos živých záběrů z ISS nefunguje vždy. Stanice se ponoří do hlubin noci a nebylo by nic vidět, nebo prostě není zrovna jak signál přenášet. NASA nemá antény po celém světě, ale signál se přenáší skrze družice na vyšší oběžné dráze. Ale i tato linka není nepřetržitá.

Druhým oblíbeným zdrojem UFO jsou programy na úpravu videa. Tu něco přiblížíte, tady zase rozmažete a UFO je na světě – tedy na oběžné dráze. Na Youtube nyní koluje další video s UFO z ISS. Za pár dní už získalo přes půl milionů zobrazení.

Na Seeker.com UFO rozkryli na základě skutečných archivních záběrů z 30. září. Nejednalo se o podvrh. Záhadný objekt skutečně existuje, ale není ve vesmíru ale uvnitř vesmírného komplexu. Jedná se o nečistotu, kterou postupně osvětluje vycházející Slunce:

Credit: NASA
Credit: NASA

Zdroj: seeker.com

Reklama