Hlasujte pro náš web v dalším kole do 31. října.

Wow! Taková asi byla moje první reakce dnes ráno. Exoplanety.cz se totiž probojovaly do finálního kola ve své kategorii v soutěži Křišťálová lupa 2012. Jedná se o nejvýznamnější soutěž na českém internetu, ve které zápolí nejslavnější weby a lidé z rozličných oblastí internetu – od zpravodajství po internetové obchody.

Pro exoplanety.cz je samotná nominace obrovskou reklamou a věříme, že náš úspěch přiláká nejen nové čtenáře ale také nové zájemce o krásy vesmíru. Pokud se nemýlíme, exoplanety.cz jsou prvním populárně vědeckým webem, který se v dosavadních sedmi ročnících probojoval mezi nejlepší stránky českého internetu.


Pro exoplanety.cz můžete hlasovat ve druhém kole na stránce http://kristalova.lupa.cz/hlasovani/ v kategorii One (wo)man show. 


 

Děkujeme všem čtenářům, kteří nás nominovali!

 

Exoplanety.cz

Exoplanety.cz jsou populárně vědecký web založený v lednu 2009. Na rozdíl od jiných astronomických webů se významná část obsahu zaměřuje na tématiku života ve vesmíru a zejména na exoplanety – planety obíhající kolem cizích hvězd. Autorem většiny článků a provozovatelem webu je Petr Kubala.

Exoplanety.cz najdete také na sociálních sítích:

 

 

Reklama