UFO USB lampička

Létající talíř který osvětlí váš stůl svým unášejícím paprskem! Vznášející se disk klasického tvaru napájený z USB portu. Po zapnutí se spodní část rozsvítí a vytvoří z nezčetných filmů důvěrněně známý unášející sloup světla. Díky pružnému podstavci/napájecímu kabelu je možno jej nastavit do libovolné pozice.

ufo

>>> Podrobnosti


Svítidlo s měnitelnou barvou i jasem na dálkový ovladač

zarovka

Jednoduše zašroubujte do běžné objímky, do ruky si vezměte dálkový ovladač a sledujte jaký parádní přístroj jste získali! Konečné řešení všech náladových světel. Geniálně jednoduché. Opravdu supersvítivé LED diody. Hliníkové tělo, 2 milióny barev a jas měnitelný ve 120-ti krocích. Veškeré ovládání dálkově. Paměť posledních nastavených hodnot. Kdo by odolal?

>>> Podrobnosti


Magnetické přesýpací hodiny

Měřte čas stylově! Futuristicky tradiční design osloví milovníky designu i magnetismu bez ohledu na věk.

V těchto hodinách totiž po dobu 60 sekund padají místo písku feromagnetické částice, které ve spolupráci s neodymovým magnetem v podstavci předvádějí jedinečnou show pohaždé, když je otočíte.

>>> Podrobnosti


Zero Gravity Fotbalistův sen

Míč ve stavu bez gravitace na Váš stůl. Něco pro fotbalové fanoušky. Vypadá dobře! Fotbalový míč je o něco menší než standardní levitující globy, takže je kolem více prostoru a levitace vypadá ještě výrazněji než u jiných podobných výrobků. Jak by asi vypadala taková levitace míče přímo na hřišti?

fotbalsoučástí balení je evropský adaptér do elektrické zásuvky 230V
Rozměry: 17,1 cm výška, 9,5 cm šířka, 12 cm hloubka

>>> Podrobnosti

>>> Další levitující gadgets 


Měsíc s fázemi na dálkové ovládání

Pořiďte si do pokoje na zeď vlastní Měsíc, který bude svítit a zobrazovat všechny měsíční fáze (12). Vše budete mít v svých rukou díky dálkovému ovládání které je součástí. Svítící nebo chcete-li podsvícený plastický 3D (trojrozměrný) tvarovaný model v realistickém provedení včetně kráterů a dalších jevů na povrchu tohoto kosmického tělesa.

Splní sen mnoha dětem milujícím vesmír a planety. Věrný model Měsíce s reálnou texturou a plastickým povrchem. Pomocí dálkového ovládání lze zobrazit všech 12 fází Měsíce. Průměr měsíce je cca 30cm.

Ve dne je to nádherná dekorace pokojíčku a učební pomůcka a v noci je to noční světlo, které můžete aktivovat dálkovým ovládáním přímo z postele. Noční cesty na záchod nebo pro pití tak může osvětlovat váš měsíc v úplňku.

>>> Podrobnosti


3D SIMO

3Dsimo je nová generace 3D pera, která se dokáže flexibilně přizpůsobit rychle se rozvíjejícímu trhu s nejrůznějšími materiály pro 3D tisk, čímž dá průchod vaší kreativitě. Vytvořte modely svítící ve tmě nebo modely měnící barvu při změně teploty. Kreslete do vzduchu! Nebuďte omezeni 2D prostorem. Rozvíjejte svou kreativitu.

>>> Podrobnosti


POWER BANK 5200mAh

Power bank je v moderním životě nepostradatelný zdroj energie, který můžete mít s sebou kamkoli jdete. A v případě, že se váš chytrý telefon, tablet nebo fotoapárat vybije a zásuvka rozvodné sítě jednoduše není poblíž, máte energii s sebou

>>> Podrobnosti

bank


Mystery UFO

Staňte se přes noc kouzelníkem a středem pozornosti, s Mystery UFO je to hračka! Kouzelné UFO dokáže létat podle pohybu rukou. Naučte se různé triky a ohromte všechny kolem! Tajuplné nebo jiným názvem Magické UFO je skvělým dárkem pro každé dítě, k jeho používání nejsou potřeba žádné baterie. Podívejte na video!

>>> Podrobnosti 

Reklama