Měsíc s fázemi na dálkové ovládání

Pořiďte si do pokoje na zeď vlastní Měsíc, který bude svítit a zobrazovat všechny měsíční fáze (12). Vše budete mít v svých rukou díky dálkovému ovládání které je součástí. Svítící nebo chcete-li podsvícený plastický 3D (trojrozměrný) tvarovaný model v realistickém provedení včetně kráterů a dalších jevů na povrchu tohoto kosmického tělesa.

Splní sen mnoha dětem milujícím vesmír a planety. Věrný model Měsíce s reálnou texturou a plastickým povrchem. Pomocí dálkového ovládání lze zobrazit všech 12 fází Měsíce. Průměr měsíce je cca 30cm.

Ve dne je to nádherná dekorace pokojíčku a učební pomůcka a v noci je to noční světlo, které můžete aktivovat dálkovým ovládáním přímo z postele. Noční cesty na záchod nebo pro pití tak může osvětlovat váš měsíc v úplňku.

>>> Podrobnosti


 

Solární stavebnice Solar Robot 7v1 vesmír

Stavebnice, díky které si můžete sestavit 7 odlišných vesmírných robotů včetně futuristické orbitální stanice, vše poháněné solárním článkem. To znamená, že jsou všechny sestavy energeticky zcela soběstačné, nepotřebujete do nich vkládat žádné baterie, jejich provoz nic nestojí… Jednotlivé součásti lze sestavovat bez potřeby nářadí.

stavebnice

Unikátní stavebnice 7-ti solárních modelů, která má za cíl zábavnou formou seznámit zejména děti a mládež s možnostmi využití solární energie. Stavebnice resp. modely z ní vytvořené jasně demonstrují možnosti využití solární (sluneční) energie, čímž u mnohých rozvíjí fantazii a nabízí nové řešení jak alespoň částečně zpomalit nešetrné zacházení s přírodou.

Stavebnice Solární vesmírná stanice 7v1 je zajímavá zejména svým nabíjením, které je možné provádět dvěma způsoby:

  • Pomocí solárního panelu
  • Pomocí AAA baterií

Přičemž vždy nabíjíte miniaturní externí článek, který bude pohánět jednotlivé modely. Doba nabíjení je závislá na zvoleném způsobu nabíjení a pohybuje se v rozmezí od 10s do 180s. Doba zábavy s plně nabitým externím článkem je přibližně 60s, poté je článek potřeba znovu nabít buď pomocí solárního panelu nebo pomocí AAA baterií.

Ze stavebnice lze sestavit celkem 7 modelů:
Astronaut (7 x 5 x 9,4 cm)
Raketoplán (2,3 x 9,8 x 7,5 cm)
Vesmírná stanice (22,3 x 10,2 x 7,3 cm)
Vesmírné auto (4,8 x 5,6 x 6,3 cm)
Vesmírný pes (7,3 x 6,3 x 5,5 cm)
Vesmírný robot (13,5 x 11,8 x 12,8 cm)
Výzkumný vůz (5,4 x 5,6 x 4.8 cm)

>>> Podrobnosti


 

3D SIMO

3Dsimo je nová generace 3D pera, která se dokáže flexibilně přizpůsobit rychle se rozvíjejícímu trhu s nejrůznějšími materiály pro 3D tisk, čímž dá průchod vaší kreativitě. Vytvořte modely svítící ve tmě nebo modely měnící barvu při změně teploty. Kreslete do vzduchu! Nebuďte omezeni 2D prostorem. Rozvíjejte svou kreativitu.

>>> Podrobnosti


 

POWER BANK 5200mAh

Power bank je v moderním životě nepostradatelný zdroj energie, který můžete mít s sebou kamkoli jdete. A v případě, že se váš chytrý telefon, tablet nebo fotoapárat vybije a zásuvka rozvodné sítě jednoduše není poblíž, máte energii s sebou

>>> Podrobnosti

bank


Samolepící křídová tabule

Proměňte libovolný kousek zdi či nábytku v křídovou tabuli. Nebo roli rozstříhejte na malé kousky a přilepte jako cedulky na vaše skladovací nádoby, dekorativně i účelově. Tato role je samolepící, takže stačí ustřihnout potřebnou velikost a přilepit. Křídová tabule ve formě samolepící folie. To je nápad! Velká role, křídy přibaleny, vhodné i pro děti.

Rozměr: 200 × 45 cm.
Součástí balení 5 kříd – 2×bílá, 1×

tabule

>>> Podrobnosti


 

Skrytá kamera v propisce

Moderní elegantní pero se skrytou kamerou. Pero skutečně píše a je díky tomu opravdu důvěryhodné. Rozlišení 1280 x 960! Nahrává video i zvuk a pořizuje fotografie.

Použitelná i jako PC webkamera. Pero je vybaveno pevným kovovým pouzdrem.

Nahrajte si vzpomínky, které stojí za to si zapamatovat, i ty, které byste radši zapoměli, ale je užitečné mít o nich záznam!

>>> Podrobnosti


 

 

Mystery UFO

Staňte se přes noc kouzelníkem a středem pozornosti, s Mystery UFO je to hračka! Kouzelné UFO dokáže létat podle pohybu rukou. Naučte se různé triky a ohromte všechny kolem! Tajuplné nebo jiným názvem Magické UFO je skvělým dárkem pro každé dítě, k jeho používání nejsou potřeba žádné baterie. Podívejte na video!

>>> Podrobnosti 

Reklama