Mystery UFO

Staňte se přes noc kouzelníkem a středem pozornosti, s Mystery UFO je to hračka! Kouzelné UFO dokáže létat podle pohybu rukou. Naučte se různé triky a ohromte všechny kolem! Tajuplné nebo jiným názvem Magické UFO je skvělým dárkem pro každé dítě, k jeho používání nejsou potřeba žádné baterie. Podívejte na video!

>>> Podrobnosti 


Žárovka s měnitelnou barvou i jasem na dálkový ovladač

GB LED žárovka na dálkové ovládání (DO). Silnější verze než jinde – celých 5W, zásadní rozdíl ve svítivosti! Jednoduše zašroubujte do běžné objímky, do ruky si vezměte dálkový ovladač a sledujte jaký parádní přístroj jste získali! Konečné řešení všech náladových světel. Geniálně jednoduché. Opravdu supersvítivé LED diody. Hliníkové tělo, 2 milióny barev a jas měnitelný ve 120-ti krocích. Veškeré ovládání dálkově. Paměť posledních nastavených hodnot. Kdo by odolal?

>>> Podrobnosti

svitidlo

 


 

Skrytá kamera ve flash disku – s detekcí pohybu

Je ideálním pomocníkem pro HD video záznam se zvukem, navíc s režimem pro start nahrávání v reakci na zaznamenaný pohyb. Jde o kvalitního výrobce CEL-TEC, nikoli levnou napodobeninu (ano, vše se vyrábí v Číně, ale značka je zárukou kontroly kvality). Kamkoliv umístíte tento výrobek, budete si jisti, že Vám nic neunikne. Umožňuje nahrávat barevný videozáznam se zvukem (AVI), pořizovat fotografie (JPEG) nebo nahrávat pouze zvuk (WAV). Jednotlivá videa se uloží na paměťovou kartu microSD nebo microSDHC (až do 32 GB) (není součástí dodávky). Datum a čas lze nastavit přes PC. Pokud dojde k vybití baterie během nahrávání, zařízení soubor s nahrávkou nejprve uloží a po té se vypne.

>>> Podrobnosti

kamera


 

Holografické hodiny Silver

Programovatelné holografické hodiny XP3 Ultra používají nedokonalosti oka k vytvoření nepravého hologramu – obrazu, který se zdá vznášet ve vzduchu! LED diody kmitají o vysoké frekvenci 16Hz (16 kmitů/s) a vytváří tak dojem vznášení textu v prostoru. Naprogramujte si zobrazování vzkazů, aby se zobrazovaly denně nebo jen v určité datum! XP3 Ultra nabízí řadu zobrazovacích možností pro vaše vzkazy. Vyberte si mezi pohyblivým textem a módem speciálních efektů.  Lze využít i v kanceláři, recepci či prodejně a upozornit tak návštěvníky na novinky nebo akční nabídky.

>>> Podrobnosti

hodiny


Fixa pro psaní neviditelných zpráv (se zabudovanou UV baterkou)

Fixa pro psaní tajných zpráv! Napište něco neviditelnou fixou a posviťte na to ultrafialovou minibaterkou, abyste to opět přečetli! Nikdo jiný vzkaz neuvidí! Úžasná hračka pro děti i dospělé. Lze použít i k označování předmětů a podepsání soukromého vlastnictví, bankovek, telefonů atd. atd. UV baterka může posloužit i k identifikaci pravosti bankovky, které v dnešní době většinou mají ochranné prvky viditelné pouze právě v UV světle. Můžete použít i k zajímavým efektům při svícení na fosforově svítivé ozdoby.

>>>  Podrobnosti

fixa


Sci-fi budík s projektorem a hlasem

Tento multifunkční budík sice nebyl konstruován podle konkrétního hollywoodského sci-fi filmu, přesto jako by z některého z nich vypadl. Elegantní futuristický design místy připomíná Hvězdu smrti a jiné detaily ze Star Wars, občas připomene Terminátora nebo jiné filmy. Každopádně má velice dobře čitelný displej, otočnou hlavici s projektorem, který promítne aktuální čas na vybranou stěnu nebo strop, umí oznamovat přesný čas hlasem (je mluvící, zapnete-li tuto funkci). Kromě času oznamuje i datum a teplotu vzduchu. Nechybí ani funkce snooze – dospání a opakované buzení.

>>> Podrobnosti 

budik


Připínací kolečka na boty

Tato kolečka lze nastavit na jakoukoli velikost boty. Jednoduše připnete a jedete. Výhodou oproti kolečkovým bruslím je, že se vždy můžete opřít o přední část chodidla a ujít potřebnou část cesty chůzí. Jsou stabilnější. Oproti bruslím je lze také velmi snadno, rychle nasadit a jít. Jsou velmi skladné. Při jízdě svítí (bez baterií, na dynamo).

>>> Podrobnosti

kolečka


Lávová lampa dotyková

Toužíte po něčem, co ozvláštní Váš pokoj? Lávové lampy, symbol 60.let, byly donedávna vyhrazeny jen bohatým. Nyní je můžete mít za drobný peníz. Tato verze je na knoflíkové baterie zcela bez kabelu a ovládaná dotykem. Kapalina v této lampě je zahřívána a třpytivé částečky se bezhlučně pohybují všemi směry v měnícím se barevném modrém, zeleném a červeném světle.

>>> Podrobnosti 

lampa


Dolarový toaletní papír

Heboučký toaletní papír s potiskem amerických bankovek. Dopřejte si ten luxus!

Designový a vtipný doplněk každé toalety. Kdo by nechtěl být tak bohatý, aby peníze mohl používat dokonce i pro tento účel? Role $100 bankovek poslouží perfektně – nejen že má věrohodný potisk, ale na rozdíl od skutečných bankovek má i výbornou savost a hebkost, takže se na toaletě můžete skutečně rozmazlovat.

>>> Podrobnosti

dolary


Ledové mozky

Nový hit pro každou zábavu kde nechybí drink – forma na led ve tvaru mozků! Díky použií pružného silikonu skutečně dosáhnete těchto zajímavých tvarů. Zaručeně upoutá pozornost každého hosta, pobaví a uspokojí.

>>> Podrobnosti

mozky


Rentgenové brýle X-ray

Jednoduchý ale efektní trik, který přesvědčí nositele, že vidí kosti ve svých rukou!

rozměry: 13,5 cm
materiál: obroučky z plastu, „skla“ z kartonu a plastu s filtrem poskytujícím rentgenovou iluzi

>>> Podrobnosti

 

Reklama