Exoplanety.cz
Exoplanety.cz

Včera večer jsme spustili novou verzi našeho webu.

Kromě nové fasády na vás čeká i několik novinek. V pravém sloupci lze přepínat mezi několika volbami: Sociální sítě, Archív, Štítky a Nejčtenější. Položka Nejčtenější obsahuje nejčtenější články za poslední dobu. Pod Štítky naleznete podrobnější rozdělení článků podle určitého klíče. Prozatím obsahuji štítky jen nejnovější články, postupně se bude jejich počet rozšiřovat.

Na titulní stránce naleznete jednak přehled nejnovějších článků, jednak pak přehled nových článků dle kategorií. Hlavními kategoriemi jsou Exoplanety, Sluneční soustava a Multimédia. V části Nepřehlédněte budete nacházet články z jiných než jmenovaných rubrik, případně i články, které stojí za to si prohlédnout (důležitý objev, nové číslo Gliese apod.).

Novinkou také je stránka Vesmír online (viz horní lišta), která sjednocuje některé již dříve zavedené aplikace (Slunce online, Přelety ISS, NASA TV).

Nový vzhled postupně ladíme, určitého sjednocení a vyladění se mimo jiné dočká Archív Gliese apod. Za případné připomínky a návrhy budeme rádi, ne všechny však lze z technických důvodů realizovat.

redakce

 

 

Reklama